ABOUT
ELOISE MIA

In ons team werken we met professionele beauty experts. Wij zijn gespecialiseerd in alle huidtypes met de mogelijkheid om het te behandelen met een breed scala aan hoogwaardige make-up en beauty producten.

Samen, combineren we onze diepgaande kennis van schoonheid behoeften en make-up trends, om u te voorzien van een persoonlijk schoonheid advies.

Towards New Horizons

ELOISE MIA streeft ernaar om een verschil te maken door middel van cruelty-free cosmetica. Als consumenten kunnen we echt een verschil maken bij het kiezen van welke merken we kopen/gebruiken, en daardoor automatisch steunen.

Het kopen van cruelty-free cosmetica is niet beperkend, noch duur. Er zijn tal hoogwaardige alternatieven, de producten en merken die we gebruiken toont u dat ook!

Voor meer informatie over alles cuerlty-free, klik hier.

Beauty Edit

Naast make-up & beauty behandelingen, Bied ELOISE MIA Beauty Edit – een bron die u kunt gebruiken wanneer u maar wilt. Vol artikelen, video’s, tips & tricks is Beauty Edit uw eerste stop als het gaat om welke producten hot zijn, hoe ze te gebruiken en informatie over de nazorg van onze beauty behandelingen.

Vergeet niet de ELOISE MIA blog te checken en onze social media pagina’s te volgen – de beste manier om in contact te blijven en als eerst op de hoogte te zijn van onze promoties, scherpe aanbiedingen en meer.

Bij ELOISE MIA vinden we diervriendelijke cosmetica zeer belangrijk!

Onze Beauty Experts doen ook make-overs op evenementen. Details, data en tijden zijn te vinden op onze evenementenkalender en op onze social media sites.

Leave a Reply